Nakupování

Sexuální hrátky, na které budete ještě dlouho vzpomínat


Milování patří k partnerskému životu stejně jako porozumění, respekt nebo důvěra. Mnoho párů navíc právě tento aspekt jejich vztahu považuje na nejdůležitější. Jiní ho berou za jakousi pomyslnou třešničku na dortu, která jejich vztah ještě vylepšuje. Jenže jak dlouho může mezi dvojicí vydržet ona pomyslná jiskra, která dává za vznik nekonečným milostným hrátkám, které mnohdy trvají až do pozdních ranních hodin. Jiskření a motýlky až v břiše jsou předzvěstí smyslného okamžiku.

milostné hrátky

Nic ale bohužel netrvá věčně, jinak tomu není ani v případě sexuálního života, které se do vztahu vrací se stále se snižující frekvencí. Rutina patří mezi největší zabijáky milostného života. Náročná práce, pak starost o děti a v posteli knížka či sociální sítě, zhasnout a spát? Také se v tomto scénáři poznáváte? Pandemická situace s sebou přinesla přemíru stresu, únavu, ale také jeden nešvar v podobě úbytku sexuálního kontaktu. Zkrátka rutinní každodenní život nás nutí až příliš zaměřovat se na důležité úkoly, které je potřeba zařídit a večer uleháme do postele unavení a bez energie. Copak v takové chvíli po nás může někdo chtít vůbec nějaké výkony, které by se alespoň vzdáleně daly přirovnat se smyslným a vášnivým aktem?

Afrodiziakum, které vás překvapí

muž a žena

Je ale potřeba si uvědomit, že partnerský vztah není mnohdy jen vzájemném porozumění a toleranci. I když jsou to velmi důležité aspekty každého vztahu. Ať už chceme nebo ne, sex do vztahu patří stejně tak. Mnoho manželských párů na tento aspekt vztahu mnohdy zapomíná a to může být hlavní kámen úrazu. Pomoci mohou poppers praha, které patří mezi silná afrodiziaka. Primárně se jedná o čističe na kůži, které ovšem dokáží při vdechnutí stimulovat naše libido. Účinky poppers se dostaví již po několika vteřinách zvýšeným tlukotem srdce a pocitem tepla.