Nakupování

Kolo občas nestačí, potřebujeme něco většího

Tradiční věci jsou stále populární, ale co ty moderní? Ty se také velice rychle a kvalitně dostaly do popředí, takže můžeme využívat služeb, o kterých se nám kdysi ani nesnilo. Věděli jste například, že si můžete pronajmout zcela jednoduše dodávku? Půjčovna dodávek zajišťuje pronájem svých vozů, které mají k dispozici, na jakoukoliv dobu potřebujete. Ať jde o hodinu, dvě, tři, půl dne, celý den, dva dny, tři dny, týden, čtrnáct dní. Zkrátka se na mě můžete obrátit s jakýmkoliv požadavkem, což kdysi ani možné nebylo.

Velice luxusní je tak pocit, že pokud potřebujete cokoliv většího převézt a zrovna to nemáte jak vymyslet, že se na nás můžete spolehnout. Bez zbytečného papírování a v naší nabídce si jistě každý vybere. K tomuto potřebujete jenom pro fyzickou osobu dva doklady totožnosti, pokud jste podnikající osoba tak také samozřejmě živnostenský list a zaplatíte vratnou zálohu ve výši 5000Kč. Pro právnickou osobu je to podobné. Platí dva doklady totožnosti, a také vratná záloha 5000Kč, ale k tomu ještě přidáváte výpis z obchodního rejstříku.
Aby všechno bylo v pořádku a mohli jsme se jak my spolehnout na to, že naše auto bude v dobrých rukou, tak především na to, abyste si vy byli jistí, že má všechno svá pravidla, která jsou poctivá.
Francouzská značka se pyšní kvalitou, takže tu také v rámci našeho vozového parku nabízíme.
Zajišťujeme pronájem těchto dodávek:
· Citroën Jumper 2.0 HDI 29 C 7.5 m3
· Citroën Jumper L1H1- kombi van, 6 míst 2,2 HDI
· Citroën Jumper 2.2 HDI 33 MH 10 m3
· Citroën Jumper 2.2 HDI 33 LH 12 m3
· Ford Tranzit L2H2 9 míst 2,2 TDCi 6 st. převodovka
· Peugeot boxer 33 L2H2 11,5 m3
· Peugeot Boxer L3H2 13 m3 2,2 HDI 6 st.
· Ford Tranzit 2,2 TDCi L4H2 15 m3 6 st. převodovka·

Služby vždy výhodně!

Nejprve se podíváme na cenu. Díky našim perfektním službám můžeme cenu svým zákazníkům ještě snížit, takže se můžeme pyšnit nejnižšími cenami v regionu.